Ik heet u welkom op mijn website!

Graag stel ik mij aan u voor!
Mijn naam is Marilyn Ronden en ik ben mobiele reisadviseur voor Mobiel Reisadvies.

Als persoonlijke mobiel reisadviseur kom ik graag naar u toe op een moment dat u past, ook buiten kantooruren. Door mijn dertig jarenlange ervaring in de reiswereld en de vele bestemmingen die ik heb bezocht, kunt u een uitgebreid en goed onderbouwd reisadvies van mij verwachten. Het belangrijkste bij het bespreken van een vakantie is dat u het gevoel hebt dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd. Al pratend en door gericht vragen te stellen vind ik uit wie u bent en achterhaal ik uw wensen. Maar ook als u precies weet wat u wilt, stop ik niet met meedenken. We inspireren, enthousiasmeren, informeren en verrassen. Natuurlijk houd ik rekening met de samenstelling van het reisgezelschap en de aanleiding van de reis en vertaal ik uw wensen in de mooiste reisbelevenis, waar dan ook ter wereld.

Mijn specialisme is het maken van reizen op maat op alle continenten. Tot in detail kan ik een reis voor u samenstellen, precies afgestemd op uw wensen.

Kortom kwaliteit, service, persoonlijke aandacht, goede begeleiding van het begin tot het eind van de reis en niet te vergeten de evaluatie na de reis, daar sta ik voor.

Mobiel reisadviseur Marilyn Ronden

Mijn aanpak is anders. Perfect voor nieuwsgierige, reislustige levensgenieters. Zoals u.

© 2017 - Mobielreisadvies (nl) - Webdesign: Scriptus Design